z

Despre noi

Livrăm flori personal și
vă aducem fericire

Il Davro Flowers este o florarie deosebită, iar cei care îi calcă pragul intră într-un colț de natură, cu aranjamente florale superbe, totul într-un ambient plăcut și cald.
Ne place să ne punem amprenta pe fiecare aranjament și buchet floral, aducând stilul nostru propriu ce se regăsește și în felul în care am amenajat floraria noastră.
Pe lângă zecile de specii de flori proaspete, importate din Olanda, puteți achiziționa și cadouri pentru persoana iubită precum decorațiuni, obiecte din sticlă atent lucrate, vaze, rame de fotografii și multe altele.
Un beneficiu acordat clienților noștri este livrarea personală a florilor comandate la domiciliu, asigurându-ne mereu că veți primi un aranjament floral perfect.

Experți florari din 2012

Combinăm creativitatea, energia, comunicarea și pasiunea pentru flori pentru un rezultat deosebit. Lasă-ne să aranjăm un zâmbet pentru tine și persoana iubită.

Robert Marcu
Manager
Alina Marcu
Florist

Un buchet superb pentru o surpriză deosebită! Rezultatul a fost minunat și ne-a depășit așteptările! Mulțumim!

Lumi L.

Recomand cu drag această florărie. Atenție la detalii, corectitudine, disponibilitate la alegerile noastre, bună înțelegere și comunicare. Vă doresc cât mai multe zâmbete în buchete frumoase!

Simona T.

Florile sunt proaspete și sunt "vesele" chiar o saptămână. Am apelat la această florărie atât pentru decor cristelnită, lumânare botez cât si pentru coroane și jerbe. Pe lângă faptul că sunt foarte frumoase au și un preț foarte bun.

Gabriela M.

Nota 10! O florărie chic, cu flori mereu proaspete, și mereu o varietate de flori din care să alegi, aranjamentele sunt făcute cu foarte mult bun gust!

Madalina S.